Street Corner Zeppelin Burger Bar

Street Corner Zeppelin Burger Bar

Amiért hétfőn zárva vagyunk.

2016. szeptember 13. - Steven Bodóczi

Sziasztok, a blogunk első részében egy hétfői napunkat mutatjuk be röviden. Sokan kérdezitek miért vagyunk zárva hétfőnként amire a legtöbb esetben hirtelen érkezik a válasz: Valamikor nekünk is pihennünk kell... De lássuk, hogy is van ez valójában.

Napkeltekor az ébresztőóra "ciripelése" riaszt minket, miután gyors reggeli, kávé és fogmosás következik. Az első megállónk mi más lehetne mint a Street Corner Zeppelin Bár ahol a már szépen előkészített és végeláthatatlan bevásárlólistánk vár minket olyan különlegességekkel rajta mint az olasz liszt, Agave szirup, rózsaszín rózsabors, Milánói szalámi vagy Pancetta, és nyugodtan sorolhatnám még, viszont erre nincs idő mert indulni kell. Már csak a tankolás hiányzik az utazásunk megkezdéséhez, hogy elindíthassuk szokásos pesti túránkat, hisz túl egyszerű lenne ha mindent beszerezhetnénk nektek Békéscsabán.

uton.jpg

Még kora délelőtt a fővárosba érünk és a megunhatatlan dunai panorámára való rácsodálkozás után az első megállónk az IKEA-ba vezet ahol felszerelkezünk a hétvégi 30 fős családi rendezvényünkre, így beszerezve a vadonatúj asztalterítőket és tányérokat, hogy megfelelő színvonallal bonyolíthassuk le ezt is, ahogy azt már megszokhattátok tőlünk.

Természetesen mint általában ilyenkor, később sikerül végezni az általunk korábban kalkuláltnál de nem bánjuk mert legalább a rendezvényhez sikerült beszerezni mindent.

Eljött az idő egy gyors de kihagyhatatlan hamburger vizitre. Ezúttal a Lomb utcában jártunk. Budapesti színvonalban ritkán csalódik az ember ha jó helyet választ. A gyors kiszolgálás mellé finom ám de ismerős ízeket kapunk. Kérdésünkre bebizonyosodott, hogy Budapest első számú Angus marha beszállítójától szerzik be a steak húspogácsájukhoz használt alapanyagot, ahova éppen mi is tartottunk. Még maradt idő egy gyors eszmecserére az étterem üzletvezetőjével és máris a budai oldal felé vettük az irányt hogy beszerezzük az általatok is olyan sokak által imádott fekete Angus boci husit. 

Az üzletben barátságos mosollyal, viccelődve fogadnak minket. A portéka gyors áttekintése után be is vásároltunk a megszokott fekete Angus húsból, és a szemet gyönyörködtető húsokon felbuzdulva a kirakatból még kiválasztottunk érlelt Dél-Amerikai Angus Ribeye steaket, és bélszín mignonokat, hiszen nem titkolt célunk, hogy már a téli időszakban elsőosztályú steakeket ehessetek nálunk.

bocihusi.jpg

Az idő ismét eltelt amíg a húst ledarálták előttünk és vákumcsomagolva elkészítették nekünk. Indulnunk kellett tovább, hogy még zárás előtt elérjük a már előre megrendelt olasz lisztet.

Időben bár nem álltunk túl jól a budapesti forgalom miatt, de még jókor sikerült elcsípni olasz barátainkat, ahol a maestro sűrűn ismételgető "buongiornoval" és heves kézmozdulatokkal amolyan olaszoktól már megszokott habitussal fogadott minket. Gyorsan felkaptuk a liszteszsákokat.

robiliszt.jpg

Még kosárba pakolás közben sikerült pár szót váltani Luigival, bár néha nehezen értettük olaszos akcentusa miatt, de vendégszeretete mérhetetlen bizonyításaként megajándékozott minket egy nagy adag róka gombával, mert ő erre esküszik. Így neki köszönhetően a héten a készlet erejéig nálunk is megkóstolhatjátok Luigi róka gombás pizzáját. Ezúton is köszönjük neki!

Amerikai importőrünkhöz sajnos nem sikerült már eljutnunk az idő rövidsége miatt. Így tudatosul az emberben, hogy mennyire kevés is egy nap. Nem bánkódunk mert jövőhéten is lesz hétfő és így tudatosan ezzel kezdjük majd bevásárlásunkat, hogy az eredeti Amerikából érkező fincsi hozzávalóink se fogyjanak ki, mert mi a legjobban azt utáljuk ha nektek nemet kell mondani.

naplemegy.jpg 

#Pest pipa #Autó megült #Jövünk haza #Készen a keddi nyitásra

Köszi, hogy elolvastátok első bejegyzésünket! Legközelebb kalandos történetünket mutatjuk be a párotok által megmosolygott 24 órán át főtt marhapofával és Pulled Porkal. Szóval házibulira fel, de addig is jó étvágyat mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://zeppelinbar.blog.hu/api/trackback/id/tr7411702437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

láttammárilyet 2016.09.13. 18:08:08

Gratulálok a színvonalas koktél és pizza bárhoz és remélem,hogy majd a steak is olyan jó lesz mint a koktélok és a többi étel !!! Csak így tovább fiuk ,büszke vagyok rátok :-D

Steven Bodóczi 2016.09.13. 18:51:25

Köszönjük szépen a dícsérõ és bátorító szavakat!!! Igazán jólesik és bizton ígérjük, ezek után is 110%-ot nyújtunk majd a legnagyobb megelégedettség èrdekében!!!
süti beállítások módosítása